Esittely

Olen riihimäkeläinen perheenäiti, mummi ja johtava elinkeinoasiantuntija. Koulutukseltani olen YTM (yleinen sosiaalipolitiikka, kansanterveystiede, terveystaloustiede), MBA ja lisäksi minulla on terveydenhuollon AMK-tutkinto. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi aikuista tytärtä puolisoineen. Olen taaperoikäisen pojan mummi.

Teen työtä johtavana elinkeinoasiantuntijana valtakunnallisessa sote-alan yrityksiä ja järjestöjä edustavassa liitossa. Pitkä työura soten järjestämisen, palvelutuotannon ja alan lainsäädännön kehittämisen parissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla on opettanut paljon; olen vahva hyvinvointialan osaaja ja tekijä.

Poliittista kokemusta on karttunut usealta kaudelta mm. Riihimäen sote-lautakunnasta. Olen Kanta-Hämeen hyvinvointialueen – Oma Hämeen -aluevaltuutettu ja Riihimäen seudun terveyskeskus ky:n hallituksen jäsen ja Riihimäen valtuuston toinen varavaltuutettu. Toimin myös vaikea- ja kehitysvammaisten palveluita tuottavan Inkilänhovi ry:n hallituksen pj. Olin kansanedustajaehdokkaana vuoden 2019 eduskuntavaaleissa. Toimin aktiivisesti Kokoomuksen Hyvinvointi- ja Senioriverkostossa sekä Kokoomuksen Hämeen piirissä.