Esittely

Olen riihimäkeläinen perheenäiti, mummi ja johtava elinkeinoasiantuntija. Koulutukseltani olen YTM (yleinen sosiaalipolitiikka, kansanterveystiede, terveystaloustiede), MBA ja lisäksi minulla on terveydenhuollon AMK-tutkinto. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi aikuista tytärtä puolisoineen. Olen leikki-ikäisen pojan mummi.

Poliittista kokemusta on karttunut usealta kaudelta mm. Riihimäen sote-lautakunnasta. Olen Kanta-Hämeen hyvinvointialueen – Oma Hämeen -aluevaltuutettu, hyvinvointialueen Terveyden ja toimintakyvyn edistämisen lautakunnan jäsen sekä yksilöjaoksen 1. varapuheenjohtaja. Lisäksi toimin Riihimäen seudun terveyskeskus ky:n hallituksen jäsenä ja Riihimäen valtuuston toinen varavaltuutettuna. Kevään 2023 eduskuntavaaleissa olen Hämeen kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas.

Vapaaehtoistoimintaan osallistun mm. vaikea- ja kehitysvammaisten palveluita tuottavan Inkilänhovi ry:n hallitukseen jäsenenä. Toimin aktiivisesti Kokoomuksen Hyvinvointi- ja Senioriverkostossa sekä Kokoomuksen Hämeen piirissä.

Teen työtä johtavana elinkeinoasiantuntijana valtakunnallisessa sote-alan yrityksiä ja järjestöjä edustavassa liitossa. Pitkä työura soten järjestämisen, palvelutuotannon ja alan lainsäädännön kehittämisen parissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla on opettanut paljon; olen vahva hyvinvointialan osaaja ja tekijä.